Actueel

Op zondag 18 november is er een openbare kunst- en designveiling in de galerie. De gehele opbrengst daarvan komt ten goede aan Stichting Djenné, een particulier initiatief met als doel het faciliteren van onderwijs voor straatkinderen in Mali (West-Afrika). U bent van harte welkom zondag 18 november van 14:30 tot 18:00 uur.
 

Nieuwe kunstenaars

Caroline Westerhout weet met haar emotionele portretten in olieverf de aandacht te grijpen en vast te houden. De indringende ogen en en transparantie van huid zijn zó levensecht geschilderd dat de personages tot leven lijken te komen.

De Franse beeldhouwster Pauline Couble werkt met verschillende materialen. Gips en polyester vormen samen bijzondere objecten die doen denken aan zeewezens en stukken hout vormden de basis voor een aantal bijzondere transparante koppen.

 

Kunstuitleen

Maandelijks worden nieuwe werken in de collectie opgenomen voor uitleen of verkoop. Laatst nieuw toegevoegd is het werk van Caroline Westerhout, Louis Visser en Jarik Jongman. Voor een goede indruk van de kunstwerken is het raadzaam de kunstuitleen op locatie te bezoeken.