Actueel

Summerfair 500

Summerfair 500 13-08-2013

Galerie Hans Persoon en KunstuitleenVeldhoven gaan verhuizen.
Na ruim 25 mooie jaren in Veldhoven hebben we een nieuwe stek gevonden. Per 1 oktober 2013 verhuizen we naar Domein Oogenlust in Eersel. In een ruime galerie van 300 m2 met beeldentuin, willen we u graag verwelkomen binnen de sfeervolle ambiance die Domein Oogenlust u biedt. De bloemenarrangeurs en sfeermakers van Oogenlust genieten Internationale faam .Altijd stijlvol en daarom complementair aan Galerie Hans Persoon.

Als galerie verzorgen wij al jaren de tentoonstellingen bij Oogenlust. Nu worden we partners binnen het Domein dat momenteel in opbouw is. Zie www.oogenlust.com voor de voortgang hiervan.

Over enkele maanden is het zover en openen wij onze deuren voor u. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. In de tussentijd bent u natuurlijk van harte welkom in de Kromstraat,waar we u deze zomer nog gaan verwennen met een prachtige SUMMER FAIR 500  van 13 augustus t/m 14 september.

Wij bieden u als afscheid een tentoonstelling aan met kunst van onze vaste kunstenaars,maar met een maximale prijs van 500,- euro.
Al onze kunstenaars hebben speciaal werk beschikbaar gesteld en de keuze is enorm.

Wij verheugen ons op uw komst.


Terug naar overzicht